Tip vozila:
Proizvajalec:
Širina:
Presek:
Premer:
Tip:
 
Pnevmatike


Nasveti pri pregledu pnevmatik

Pregled pnevmatik Vam vzame približno 5 minut. Priporočljivo je, da stanje vaših pnevmatik pregledujete vsakih 14dni, posebno pred daljšo vožnjo.

Obrabljene pnevmatike zmanjšujejo učinkovitost zaviranja, vodljivost in pospeševanje, kar je bistveno za ohranjanje vaše varnosti. Poleg tekalne površine pnevmatike, preglejte še notranje in zunanje bočnice ter bodite pozorni na razne izbokline, zareze ali razpoke.

Prav tako preverite tlak v vaših pnevmatikah. Kakšen tlak je primeren za vaše pnevmatike, najdete v priročniku vašega avtomobila. Vožnja s premalo ali preveč napolnjenimi pnevmatikami zmanjša vodljivost vašega avtomobila, lahko pa postane tudi nestabilen. Ustrezen tlak prav tako pripomore k daljši dobi pnevmatik, povečuje vašo varnost in omogoča optimalno porabo goriva.

Če je vaša pnevmatika obrabljena samo na enem delu in ne po celi površini enakomerno, je to lahko posledica slabe naravnanosti koles. V takšnem primeru je najbolje, da se pripeljete na naš servis, in eden od naših strokovnjakov vam bo pregledal pnevmatike na namenskem stroju. V kolikor boste neenakomerno obrabo opazili kmalu, ter se pravočasno pripeljali na naš servis, Vam verjetno ne bo potrebno kupiti nove pnevmatike ter boste tako privarčevali in se izognili nepotrebnemu nakupu.

Informacije

Tomaž Luštrek, s.p., Avtoservis
Ladja 30, 1215 Medvode

Telefon: 01 361 75 00
Mobitel: 041 718 696
                031 781 240 (avtoplašči)
E-pošta: info@lustrek.si
               lustrek.avtoservis@siol.net

Delovni čas

Pon - pet:   7.30 - 12.00
                   13.00 - 17.00

Sobota, nedelja in prazniki: zaprto


Sprejem vozil:
Pon - pet:
7.00 - 12.00
                13.00 - 18.00

 

 

Po dogovoru možen sprejem vozila tudi izven navedenega delovnega časa.


Nedelje in prazniki zaprto!

 


Tomaž Luštrek, s.p., Avtoservis

Naroči se na servis

Preprosto in lagodno. Preko spletnega obrazca si izberite termin za servisiranje vašega avtomobila!

Prijava na e-novice

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

Naše stranke o nas

23.01.2015

Spoštovani gospod Luštrek! Še enkrat hvala za vse, kar ste danes storili za možev avto. Je bilo dragoceno, pa ne samo s tehničnega (strokovnega), ampak tudi z vašega osebnega vidika, ker ste nama vse natančno pojasnili in obrazložili. Želim vam vse dobro in vas lepo pozdravljam, Urška Baloh

02.11.2013

Vidim, da je tu možno komentiranje. Včeraj, ko je bil praznik sem iskal serviserja saj mi je avto začel čudno delati. Klical sem že na druge servise, tiste, za katere vem, da delujejo v okviru doma. Nihče se ni javil, eden me je nadrl. Nato sem poklical še k Luštreku, gospod je bil prijazen in mi dal napotke kaj in kako naj ravnam ter me naročil na servis. Mislm, da ste pravkar dobili novo stranko. Še enkrat hvala.

Poglej ostala mnenja